Mij echt voelen schoppen kan mama nog niet en papa zeker niet. Maar regelmatig laat ik mij in de loop van de dag al wel eens voelen met de welgekende ‘plopjes’.

Gisterenavond tijdens het knuffelmomentje heb ik met papa een spelletje gespeeld. Na een paar minuten had papa mij nog altijd niet gevoeld. Mama vertelde dat hij maar eens een spelletje met mij moest spelen. Om te lachen tikte papa tweemaal heel voorzichtig tegen mama haar buik. Om papa te doen schrikken, klopte ik terug. Papa kon niet geloven dat hij mij gevoeld had en dacht dat mama de beweging had gedaan. Nog een keer tikte papa tegen de buik van mama. Om hem te overtuigen dat ik het was, maakte ik een flinke tuimeling zodat hij mij verschillende keren voelde.

Leuk om nu al met papa spelletjes te kunnen spelen. 🙂

2 Responses op “Tikkertje”

 • Erik says:

  Knock, Knock, Who’s There?
  Baby!
  Baby Who?
  Baby Happaerts 🙂

 • Jozef (Joris) says:

  Lieve Baby,

  Blij dat jij er bent!
  Ik vind het tof dat jij in deze tijd, deze ouders hebt uitgekozen.
  En zulke boeiende grootouders en nonkels en tantes. En die toffe Happaertsclan.
  Dat zal me wel een spannend en cool leventje worden, niet?

  Nog veel succes met het verder evolueren en een probleemloze geboorte!
  In de zomer komen we eens kijken, hoe jij er werkelijk uitziet.

  Dag schattig embryootje,

  De Peter van je Papa

Reageer zelf!

erik