Vandaag had mama een dagje verlof genomen om oa. te gaan shoppen. Al haar broeken waren van de ene dag op de andere dag allemaal te klein geworden. Hoogtijd dus om een grotere maat van broek te gaan kopen.

Na de middag was het ook tijd om mij eens van het zonnetje te laten genieten. Eerst mee de auto’s gekuist. En daarna lekker in de voortuin in het zonnetje gezeten, terwijl papa de bodembedekker wat bijsnoeide 😉 Het was zalig.

Verder alles ok met mij. Ik begin mij af en toe al eens te laten voelen. Ook papa heeft mij ondertussen al een paar keer kunnen voelen. Het begint ook stilletjes aan tijd te worden dat mama en papa op zoek gaan naar een naam voor mij. Suggesties van jullie zijn altijd welkom.

Reeds 1 reactie op “Zonnetje”

 • (achter)tante Krista ?? says:

  Suggesties voor namen ga ik niet geven. De mama en papa moeten dit zelf maar kiezen! Een boekje met namen hebben we nog wel ergens liggen, dan kunnen jullie eens een lijstje maken met jongens- en meisjesnamen.

  Voor meisjesnamen hadden wij bij Ruben aan Elien gedacht en Maarten had Marthe of Paulien geweest. Ruben had ook nog Dries kunnen zijn.
  Zodus toch nog enkele voorstellen?!

  Groetjes en zoek maar een mooie naam………………
  Wij vier.

Reageer zelf!

erik