Vandaag zijn we met z’n drietjes op controle geweest in het ziekenhuis.

Eerst een bezoekje gebracht aan de hoofdgynaecoloog. En wie kwamen we daar tegen tijdens het wachten in de wachtzaal? Astrid, het nichtje van mijn papa. Zij doet stage in het Imeldaziekenhuis op de dienst gynaecologie/verloskunde. Wil het lukken dat zij net de hoofdgynaecoloog moest volgen. Ze heeft mij dus al eens kunnen bewonderen 😉

Uit het onderzoek blijkt dat alles tot nu toe met mij inorde is: mijn ruggetje is mooi dichtgegroeid, mijn buikwand is dicht, mijn blaas is gevuld, geen hazelipje, met mijn hoofdje alles ok, een hartje met vier kamers dat goed klopt, … Mijn buikje is in diameter al 5 centimeter 🙂 groot.

Daarna nog eventjes langsgeweest bij de gewone gynaecoloog om mama te laten controleren. Ook met haar was alles ok. Haar buikje is goed gegroeid. Ik kom al tot aan haar navelbuik.

Voor papa is het nu allemaal ‘echt’ geworden. Het wezentje dat in mama haar buik groeit, ziet er nu een echte baby uit. Dolgelukkig komt hij nu nog meer dag tegen mij zeggen 🙂

Reageer zelf!

erik