Het is weeral een tijdje geleden dat ik nog iets van me heb laten horen. Een korte update.

Mama en papa hebben er ondertussen voor gezorgd dat mijn kamer tip top inorde is. Geverfd was de kamer al, maar er werd een leuke band op aangebracht. Verder staat mijn bedje en kast ook al op mij te wachten. Leuk.

De volgende stap werd gezet. Het beginnen na te denken over wat voor gerief er voor mij allemaal nodig is. Tot grote verbazing van mama en papa bleek dat de leveringstermijn van een kinderwagen 8 tot 12 weken is.  Vrijdag wisten ze wat te doen, nog eens een aantal kinderwagens met elkaar vergelijken. Zaterdag  werd mijn buggy dan besteld.

Verder gaat alles met mij en mama goed. Ik begin harder en harder te bewegen. Het leukste vind ik de massages die ik van papa krijg. 🙂 En vandaag kreeg mama het leuke nieuws van haar vriendin dat ook zij in verwachting is. Mijn speelkameraadje is ook op komst.

Reageer zelf!

erik