Vandaag ben ik voor mijn eerste keer mee gaan stemmen 😉 Na lang twijfelen, besloot mama dan toch maar om te voet naar het stembureau te gaan. 10 minuutjes heen, 5 minuutjes aanschuiven en weer 10 minuutjes naar huis wandelen.

Mama was blij dat ze terug thuis was. 20 minuten wandelen begint precies mama haar limiet te worden 😉 De rest van de dag hebben we er maar een luilekkerdag van gemaakt. Ook eens leuk. En het moment voor papa om wat klusjes te doen.

Het buikje van mama begint nu toch een klein beetje rond te staan. Zowel mama als papa zijn nieuwsgierig hoe ik in mama haar buik lig. Maar ze zullen nog twee weken geduld moeten hebben om mij nog eens te zien. Pas dan is er opnieuw een echo gepland.

En nu het vandaag toch stemdag is, vergeet niet voor mij te stemmen bij  ‘wie ben ik’.

Reageer zelf!

erik