Met baby en mama blijkt alles zeer goed te gaan. Morgen hebben we nog eens een afspraak bij de gynaecoloog. Dan weten we natuurlijk nog meer. Maar afgaande op het groeiende buikje en de enthousiaste bewegingen van baby Happaerts bij elk geluid of aanraking durf ik te gokken dat alles goed verloopt.

Het feit dat de baby steeds groter en sterker wordt heeft soms grappige gevolgen. Zo vind ik het steeds leuker worden om met de baby te spelen. Bijna elke aanraking van Nele haar buikje heeft een aardige stamp tot gevolg. Best grappig om te bekijken en te voelen.

Nele heeft hier zo haar eigen kijk op. Vooral stampjes midden haar buik ziet ze niet zo helemaal zitten. Terwijl ik met de baby aan het spelen ben zie je haar soms verschrikt naar haar navel kijken. Blijkbaar kan Baby Happaerts met een gericht stampje van putjes bergjes maken đŸ™‚

Reageer zelf!

erik