Zoals papa gisteren al schreef, zijn we vandaag nog eens op controle geweest bij de gynaecoloog.  Mama werd weer volledig nagekeken: bloeddruk, urine, gewicht en buikomtrek. Wat de gynaecoloog vooral opviel was dat mama een “compact” buikje heeft 🙂

Nu mijn beurt om nagekeken te worden. Ondertussen lig ik mooi met mijn hoofdje naar beneden. Mama hoopt dat ik zo blijf liggen tot en met de bevalling. Mijn hoofdje was mooi gegroeid, mijn vier hartkamertjes werken goed, mijn maag is goed gevuld … Ondertussen weeg ik 2271 gram. Volgens de gynaecoloog is dat het gemiddelde. Voor de zekerheid heeft papa nog eens naar mijn geslacht gevraagd, kwestie van zeker te zijn. En het is nog steeds hetzelfde gebleven 🙂 Mama en papa weten nu ook hoe ik lig. Elk stampje dat ik nu laat voelen, weten ze wat het is. Enkele dagen geleden hebben ze zo kennis kunnen maken met mijn handje. Best leuk.

Het aftellen kan nu wel echt beginnen. Als je nog op een artikeltje wil reageren of in mijn gastenboek wil schrijven, dan is het nu de moment.

Reageer zelf!

erik