Pufpuf! De laatste dagen heeft mama het net iets te warm gehad. Een paar graadjes minder zal ze niet erg vinden. De weersvoorspellingen voor volgende week zien er dus goed uit.

Mama en papa zijn nog volop bezig om mijn komst voor te bereiden. Mama heeft er de voorbije dagen voor gezorgd dat mijn eerste kleertjes enzo gewassen werden. Mama denkt dat zo goed als alles klaar ligt. Nu nog een geschikte valies zoeken om alles mee naar het ziekenhuis te nemen.

Terwijl is papa druk bezig om nog een aantal zaken voor mijn komst te knutselen. Printen, verven, zagen, plakken, … Leuk te weten dat papa vanalles kan maken voor mij later 🙂

Met mij gaat het ook goed. Hoe rustiger mama zich houdt, hoe actiever ik word. Zelfs zo actief dat ik af en toe per ongeluk tegen mama haar rechterrib stamp 😉

Dinsdag nog eens een controle bij de gynaecoloog en we weten weer een beetje meer. Het aftellen is nu wel echt begonnen. Mama is zelfs haar laatste dagen op het werk aan het doen.  Alles wordt nu wel echt.

Reageer zelf!

erik