Net terug van de controle bij Kind & Gezin.

Om zeker te zijn dat ik kan horen, lieten mama en papa de gehoortest bij mij uitvoeren. Door het korte ritje in de snikhete auto was ik opnieuw in slaap gevallen. Dit zorgde ervoor dat ik tijdens de test ook nog sliep en ik zo een record van de dag gebroken heb. 🙂 Op slechts 52 seconden waren mijn oortjes getest. Als ik nu niet wil luisteren naar mama en papa, is het niet te wijten aan het feit dat ik niet goed hoor. 😉 De test was geslaagd, ik hoor door mijn twee oortjes goed. 

Mama liet mij ook nog eens meten en wegen: ten opzichte van de geboorte ben ik 1cm groter geworden en ten opzichte van de controle vorige week ben ik 340 gram bijgekomen (3kg 540 gram). Nu ik al beter weet hoe ik moet boeren, ben ik een flinke eter.

Gehoortest

Reageer zelf!

erik