Vandaag ben ik één maand oud 🙂

Met mij gaat alles goed. Ik eet goed en ik slaap goed. Eens benieuwd hoeveel ik ondertussen weer ben bijgekomen. Morgen zal de mevrouw van Kind&Gezin het ons weten te zeggen. Dan komt zij nog eens langs om mij ‘na te kijken’.

De laatste dagen begin ik in de voormiddag te ‘spelen’. Mama heeft in mijn wieg diertjes gehangen en ik vind het heel leuk om naar deze kleurrijke diertjes te kijken. Af en toe lukt het mij al om met mijn hand tegen de diertjes te kloppen zodat ik een geluidje hoor.

Wat ik ook al kan is mij draaien in mijn wieg. Maar zo kom ik steeds met mijn gezicht tegen de kant vast te zitten. Mij terugdraaien kan ik nog niet, dus huil ik maar hard genoeg tot mama mij komt terugdraaien.

Elke dag ontdek ik weer iets nieuws. Gisteren ontdekte ik dat ik buiten huilen ook andere geluidjes kan maken.

’s Avonds (telkens mama en papa naar het nieuws willen kijken) heb ik zo mijn huilmomentje en vind ik het leuk om bij mama of papa te liggen. Die vinden het op hun beurt heel leuk om mij te kunnen knuffelen.

Op die maand dat ik er ben, heb ik heel veel bezoek, kaartjes en kadootjes gekregen. Bedankt iedereen hiervoor!

Het is erg leuk om hier met z’n drietjes te zijn. Mama en papa zouden mij voor geen geld van de wereld meer willen missen.

Reeds 1 reactie op “1 maand oud”

  • Anja Delelie says:

    Rune is zo te zien al een flinke jongen!
    Nog veel plezier gewenst met jullie zoon.

    Groetjes Anja

Reageer zelf!

erik