Vandaag ben ik voor de eerste keer één uurtje zonder mama geweest.

Een paar weken geleden is papa terug begonnen met te gaan werken. Ondertussen weet ik dat papa ’s morgens vertrekt en ’s avonds terugkomt. Zonder papa in de dag ben ik dus al een beetje gewoon.

Maar vandaag was het de eerste keer dat mama eens zonder mij weg ging. Nadat ik zes weken was, mocht mama beginnen met postnatale kiné. Vandaag was de eerste keer dat ze naar de kinesiste ging. Omdat het de eerste keer was, koos mama ervoor om mij niet mee te nemen, maar mij rustig thuis te laten slapen of spelen. Alleen blijven kan ik nog niet, maar gelukkig wou moeke op mij komen passen. 🙂 En ik ben heel braaf geweest.

Misschien mag ik een volgende keer eens meegaan. Mama vindt het toch leuker als ze mij bij haar heeft.

 

 

Reageer zelf!

erik