Hallo iedereen, vanavond om 19u51 ben ik al 2 maanden oud 🙂 Volgens mama en papa vliegt de tijd enorm.

Met mij gaat alles prima. Volgens de kleertjes die ik heb, groei ik goed. Woensdag mag ik nog eens een check-up laten doen bij Kind&Gezin om te zien hoeveel ik ondertussen weeg en meet. En het minder leuke is dat ik dan ook mijn eerste twee prikjes zal krijgen, samen met nog een siroopje. Ik ben eens benieuwd hoe dit zal voelen en hoe ik hierop zal reageren.

Wat ik de laatste tijd het liefste doe, is rondkijken. Zo maak ik graag een wandelingetje op de arm van mama of papa in huis. Op die manier kan ik vanalles en nogwat bekijken. Naast het rondwandelen, speel ik ook nog graag in mijn park en wippertje.

Mama en papa zijn volop bezig om mijn volgende grote gebeurtenis voor te bereiden: mijn doop.

Voor ik het vergeet, ga ik mij nu snel laten fotograferen door papa. Zo kunnen jullie kijken hoe ik er op mijn 2 maand uitzie 🙂

2 maand

Reageer zelf!

erik