Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Gisteren gebeurde er iets anders dan anders. Iets dat ik nog niet kende. Ik kreeg ’s middags, buiten mijn papfles, eerst een groentenpapje.  🙂

Als mama of papa mijn bavet rond mijn nek doen, dan weet ik dat ik onmiddellijk mijn lekkere papfles krijg. Gisterenmiddag rond etenstijd gebeurde hetzelfde als steeds. Ik kreeg mijn bavet rond, maar ik zat niet in de living. Raar keek ik rond, ik zat in de keuken op de tafel voor mama. Mijn bavet was rond mijn nek en nog steeds kreeg ik geen papfles. Dan maar eventjes huilen om te laten horen dat ik wel echt honger heb. Door het wenen zag ik niet dat mama een lepeltje met wortelpap voor mij hield. Om mij tot rust te brengen, kreeg ik even mijn tut. Toch maar kijken. Geen papfles, maar iets “nieuw” voor mij. Eens proeven. Mmmmmmmmmmmm niet slecht. Nog een hapje vragen. Mond open en mama steekt opnieuw de lepel in mijn mond. Ik probeer nog wel om de wortelpap van de lepel te zuigen ipv het er af te eten. Maar het is wel lekker. Halverwege gaat het mij te traag en besluit ik opnieuw om te wenen. Misschien krijg ik deze keer mijn vertrouwde papfles. Joepie mama gaat met mij naar de living. En inderdaad ik krijg een papfles.

Deze middag zat ik weer in de keuken. Het lijkt net op gisteren. Even kijken. Mama heeft weer iets vast met een orange pap op. Mama brengt de lepel naar mijn mond. Raar weer geen papfles. Dan maar eens proeven wat er op mijn lippen hangt. Mmmmmmmm hetzelfde als gisteren. Ik besluit om mijn mondje snel opnieuw open te doen. Halverwege gekomen, gaat het mij weer iets te traag en besluit ik weer om te wenen. Joepie mijn vertrouwde papfles volgt.

De groentenpap bevalt mij wel. Eens benieuwd wat ik morgen ga krijgen…

Reeds 1 reactie op “Groentenpap”

Reageer zelf!

erik