Rune had gisteren een topdag. Het begon al bij het ontbijt. Net zoals andere dagen kreeg hij een, in soldaatjes gesneden, boterhammetje. Normaal gezien neemt hij elk ‘soldaatje’ zeer enthousiast aan en begint hij het meteen mooi op te eten. Maar gisteren liep het net even anders. Rune kreeg zijn boterham, keek er even bedenkelijk naar en trok meteen de twee deeltjes uit elkaar. De voorgaande dagen had hij telkens choco of aarbdeienconfituur gekregen. Deze keer was zijn boterham belegd met abrikozenconfituur en dat kon Rune niet echt overtuigen blijkbaar. De confituur was een beetje in de boterham getrokken en blijkbaar telde dit niet als beleg. Met een afkeurende blik gaf Rune de boterham dan ook resoluut terug aan papa.

’s Namiddags wist Rune een vervolg aan zijn dag te breien. Zo ontdekte hij helemaal alleen dat je met de oranje Rik “De Leeuw” (Leeuw van Bumba) perfect op een rode keukenmuur kan schrijven. Fijn dat ze die figuurtjes uit lekker geurende plastic maken maar moeten ze nu absoluut ook kleur kunnen afgeven?

Reageer zelf!

erik