Dit weekend waren het “de bergfeesten”.

Zaterdag heb ik samen met de kindjes van mijn klas en de juffen een dansje gedaan. Ik was net een echte Kalimero, met een eierdopje op mijn kop. 😉

Het springkasteel, het draairad en de paardenmolen werden door mijn broer en mij druk bezocht. Het zou geen schoolfeest zijn als ik geen frietjes en een ijsje mocht eten.

Ik vond het zo leuk dat ik aan mama en papa vroeg om vandaag nog een keer terug te gaan. Gisteren was de dag zo snel voorbij dat ik geen tijd had gehad om mij te laten shminken. Vandaag liet ik mij in een paarse (mijn lievelingskleur) vlinder shminken. Als vlinder heb ik dan weer volop gespeeld en gegeten.

Terug thuis was ik doodmoe zodat ik al snel in mijn bedje lag.

Wanneer is het nog eens bergfeesten? 😉

Bergfeesten

Reageer zelf!

erik