Ik ben benieuwd naar jouw reactie op mijn komst.

Laat je voor mij (en voor mama en papa) een berichtje achter?

12 Responses op “Gastenboek”

 • maarten says:

  hopelijk wordt het een leuk speelkameraadje.

  maarten

 • Nonkel Bart says:

  Dag B. Happaerts!

  Voorlopig zal ik je zo maar noemen. Dan hebben we toch iets gemeenschappelijks. Je bent nog niet geboren en je ben al volledig mee: een eigen blog! Wat gaat dat worden als je er echt zal zijn. We kijken er in ieder geval naar uit!

  Tot een volgend berichtje!

  Nonkel Bart

 • astridje says:

  super dikke proficiat echt de max …. kei leuk ! xxx

 • martine verbist says:

  van harte proficiat!!!! ….en de familie wordt hier ook groter..steven wordt ook papa maar een maandje later…half september! dikke kus tante martine 😉

 • Tine says:

  Wat een leuk nieuws om te horen,
  Dat binnenkort jullie kindje wordt geboren!
  Straks papa en mama, wat een belevenis,
  Zeker weten dat jullie kindje heel erg welkom is!

  Proficiat!

 • Vicky says:

  Proficiat met jullie zwangerschap.
  Echt een leuke blog. Mooi gemaakt.

 • moeke says:

  Hallo baby Happaerts,

  Nu wordt het toch eindelijk tijd dat je grootmoeder in wording, iets van zich laat horen.
  Maar ja, je zult later wel ondervinden, ik ben een bezige bij en loop altijd mezelf voorbij, nooit geen tijd.
  Toen ik met Kerstmis een speciaal geschenkje kreeg, dacht ik al wel dat er een klein Happaertsje op komst was. Een mooier kerstgeschenk kon ik me niet wensen. Ik was dan ook dolgelukkig. En ja, we (je grootvader, Tine en ik) zullen op je beertje passen tot jij er bent.
  Hoe klein je toen ook nog was, je bracht meteen al leven in de brouwerij. Onze vakantieplannen voor zomer 2009 liepen al meteen in ’t honderd (niet erg hoor!)
  Juist de periode dat jij het levenslicht wil zien, zouden we in het buitenland vertoeven. Dat kan zeker niet. Het moment van je geboorte wil ik wel hier in eigen landje vernemen. Vakantie kunnen je grootvader en ik daarna wel nemen (kunnen we al een kadoke meebrengen voor jou) Je ziet hoe klein je ook nog bent, het brengt grote veranderingen mee. Maar dan wel super mooie. In ieder geval ik tel samen met je mama en papa de dagen al af, en hoop op een zonnige zomer waar jij dan mee kan van genieten.

  Dikke zoentjes van moeke

 • Herman says:

  Een veel schrijver ben ik zeker niet .

  Maar hier kan ik het toch niet laten om te vertellen ,uit het dieptst van mijn hart, dat

  de komst van deze kleine ons zeer verheugd . Het is ook niet iedereen gegeven om

  grootouders te worden.

  Je liefste Opa

 • moeke says:

  Hallo kleine baby,
  Het wordt tijd om nog eens iets van mij te vernemen. Wat gaat de tijd toch snel.
  Misschien voor je mama niet, nu je nog 5 weken bij haar moet blijven. Voor ons, je grootouders, begint het aftellen toch ook al. Wanneer ga je precies uit dat donkere nestje komen en het daglicht zien in volle zomer? Spannende weken en dagen zijn zeker in aantocht. Je mama en papa zijn volop in de weer met de baby-uitzet en je kamertje hebben ze samen gezellig ingericht. Je wiegje staat ook al klaar. Je zult nogal vertroeteld worden door iedereen! Je meter en peter hopen dat je wacht met geboren worden tot ze terug zijn uit vakantie. Maar ja, als het daarbinnen wat te klein wordt zul je daar geen rekening mee houden. En zo te zien heb je daar toch niet zoveel ruimte, want je kunt nogal tekeer gaan. Als je tijd om is zul je in ieder geval heel welkom zijn!
  Vele zoentjes en dikke knuffel,
  Moeke

 • karine thielemans says:

  Hallo Rune en de fiere ouders,

  Groetjes uit Tenerife van een collega van je mama. Je ziet er mij een gezond en stoer kereltje uit.Ik heb van in het begin geweten dat je een jongetje zou zijn|

  Graag nog wat foto,s want ik ben veel te nieuwsgierig.

  groetjes .

  Karine

 • chantal says:

  Dag Rune,
  Je doet aardig je best om vele harten te veroveren en om een echte kampioen te zijn.
  Je mama en papa mogen terecht trots zijn dat zij jou mochten ‘fabriceren’.
  Ik heb een paar uur voor je geboren werd mij in Argentinië afgevraagd wanneer je eindelijk zou beslissen om geboren te worden. Ik was er wel vooraf vierkant noaast met ‘ gokken’ maar dat was omdat ik hoopte om je nog even te zien of horen voor ik vertrok.
  Het was ook mijn eer om je geboorte aan te kondigen op de OCMW raad: ” Op 2 augustus is ons Nele bevallen van een meisje , Rune genaamd’. De secretaris Ilse trapte gelijk op mijn tenen onder de tafel! natuurlijk weet ik dat je een jongen bent maar ik was een beetje ‘ gepakt’;
  Ondertussen zou het geschenkje van de raad op je rekening moeten zijn.
  Er wacht hier ook een kaartje om verstuurd te worden?. Hopelijk komt het op tijd want het heeft iets met je voetjes te maken en die zijn naar ’t schijnt niet klein.
  Geniet maar van je mama nu ze nog geheel ter beschikking staat maar gub haar nu en dan ook een beetje rust hé.
  dag dag

 • evy says:

  Beste

  Erg leuke blog en vooral originele manier geweest om meter en peter te vragen. Ik weet niet of jullie nog bereid zijn om de herwerkbare versie te mailen, maar durf het toch te vragen. Mogen wij jullie versie gebruiken om onze meter en peter gelukkig te maken met een permanente functie?
  groetjes en alvast superbedankt!
  Evy

Reageer zelf!

erik