Speciaal voor ‘mijn peter’ een korte update over hoe het met me gaat.  Jaja, zelfs vanuit Canada volgt nonkel Bart hoe het met me gaat.

Vandaag een controle bij de gynaecoloog gehad. Mama haar vorige testen waren allemaal ok. En vandaag was ook alles ok.  Mijn gewicht is vandaag geschat op 2,700 kg. Wel met een afwijking van 500gr. Dus mijn geboortegewicht blijft echt voor iedereen nog een verrassing.

De gynaecoloog gaat nu in vakantie. De volgende controle zal dus bij een collega-gynaecoloog zijn. Mama haar gynaecoloog is heel benieuwd of ik zal wachten tot ze terug is uit verlof of niet. Ook mijn peter en meter hopen dat ik wacht tot ze beiden terug uit verlof zijn. 

2 Responses op “Update”

 • Jozef (Joris) says:

  Lieve Nele & Erik,

  Zijn die gynaecologen al terug van vakantie?
  En hoeveel zou onze baby nu al wegen?
  Of dat een jongen of een meisje is maakt toch niet veel uit, hé! 🙂
  Gaat Nele morgen naar de kraaminrichting?
  Wij duimen al voor de flinke mama en een nieuwe aardling.

  Joris & Ann

 • hallo
  ik ben de dochter van hans happaerts:)
  ik had zin om iets te schrijven :d
  xxxjes
  kato hapaerts

Reageer zelf!

erik