Vandaag was het weer een dag met iets nieuws voor mij. Ik heb vandaag voor de eerste keer fruitpap gegeten. 🙂

De eerste hap was toch maar iets raar. Ik trok een ‘raar’ gezicht. Nog eens een hapje proberen. Mmm precies iets anders dan de groentenpap. Ik heb er een paar hapjes (50 gram) van gegeten, maar dan had ik geen zin meer. Ik duwde de fruitpap terug uit mijn mond. Mama besloot dan maar om er voor vandaag mee te stoppen. Morgen vind ik het misschien al wat lekkerder.

Verder gaat met mij alles goed. Ik ben weer een beetje gegroeid en bijgekomen (66 cm en 7,090 kg). Vorige week kreeg ik mijn voorlopig laatste twee prikjes. Een paar dagen heb ik wat verhoging gehad. De dokter van Kind&Gezin keek raar als papa vertelde dat ik mij al van mijn rug naar mijn buik kan omrollen. Kindjes van vier maanden kunnen dit normaalgezien nog niet. En dan weet de dokter nog niet dat ik mij ook al kan verplaatsen als een “wormpje”. 😉 Mama en papa vinden mij de laatste paar dagen een eindje van mijn mat af terug. Zo ga ik op ontdekkingstocht. Best leuk.

Reageer zelf!

erik