Gisteren ben ik 7 maanden geworden. Ik word een grote jongen. 😉

Vorige week hebben we nog eens een bezoekje gebracht aan Kind&Gezin. Ik weeg ondertussen 8,5 kg en meet 71 cm. Bij de dokter heb ik al mijn kunnen laten zien: pincetgreep bij het aanpakken van mijn speeltje dat ik expres heb laten vallen, de stetoscoop mee vasthouden, proberen op het toestenbord van de laptop te tikken, mee mijn oortjes nakijken, een worstelgreep rond de arm van de dokter, springen … Zo maakte ik het de dokter makkelijker om haar testjes uit te voeren. 😉

Ik begin steeds mobieler te worden. De ganse dag sluip ik door de living. En als ik zin heb, ga ik zelfs op verkenning in de keuken of de gang. Op mijn ontdekkingstocht kom ik vanalles tegen (planten, gordijnen, stopcontacten, houtblokken …) waar ik van mama en papa niet mag aankomen. Zowel mama als papa proberen mij zo het woordje ‘neen’ te leren.

Ondertussen heb ik ook een groter badje gekregen. Vanavond heb ik mij echt eens uitgeleefd en heb ik tsunamietje gespeeld. 🙂 Gelukkig hoeft papa mijn “stormen” niet meer op te kuisen nadat ik een bad heb genomen. Mijn badje staat nu in het grote bad. Mij afdrogen en aankleden wordt voor mama en papa een hele karwei. Ik vind het niet meer zo leuk om op mijn rug te moeten liggen. Maar blijkbaar is het dan heel moeilijk om een pamper en/of kleertjes aan te doen.

Om de laatste dagen samen te vatten: ik begin echte kapoenenstreken uit te halen. 😉

 

Reageer zelf!

erik