Vorig weekend had Rune Jules, de klaspop, op bezoek. Hierbij zijn “dagboek”.

Vrijdagmiddag mocht Jules met mij mee naar huis om een weekendje op vakantie te komen. Eerst aten we bij Moeke en Vokke een boterham. Door het vele spelen in ons klasje waren we moe en deden we een middagdutje.

Toen we bij Mama en Papa thuis waren, heeft Jules rustig mogen spelen in het park van mijn broertje Arne. Jules vond het superleuk.

Na het avondeten heb ik samen met Jules een beetje tv gekeken.

Door het vele spelen, was Jules vuil geworden en ging hij in ons babybadje. Pyjama aandoen en Jules was klaar om te gaan slapen.

Jules mag naast mijn bed in de draagwieg slapen. Slaapwel Jules. Het was een leuke dag.

Jules heeft vannacht heel goed geslapen. Hij heeft niet gesnurkt. 🙂

We beginnen de dag met een stevig ontbijt. Ik eet cornflakes, maar omdat Jules hiermee te hard gaat morsen, krijgt hij een boterham. Jamjam.

We gaan bij de bakker sandwiches en brood kopen. Jasje aandoen Jules, want het regent.

Joepie, we gaan samen met mama cupcakes maken. Dat wordt smullen.

In de namiddag speelden we met de kindjes van een vriendin van mama. Ook zij kenden Jules de klaspop. Het was voor hen een leuk weerzien met Jules. De zaterdag was een leuke dag. Moe maar blij gingen we slapen.

Zondagvoormiddag zijn we op bezoek geweest bij mijn neven. In hun tuin hebben zij zes kleine kuikentjes. Omdat we hierover bij de juf net geleerd hadden, moesten we deze kuikentjes toch eens gezien hebben. “Maar mama dat zijn geen kuikentjes. Die zijn niet geel …”


Deze namiddag heb ik samen met Jules heel veel spelletjes gespeeld: winkeltje, keukentje, met de auto’s rijden, met de ballen rollen … Tot Jules opeens viel en zijn knie pijn gedaan had. Snel snel aan Papa een pleister vragen om op Jules zijn knie te plakken. Een pleister, een kusje en een dikke knuffel en Jules zijn knie deed al snel geen pijn meer.

Het weekend was een superweekend! Dank u wel Jules en tot een volgende keer.

Reageer zelf!

erik